Blog

Підсумки роботи Всеукраїнської літньої багатопредметної школи (Закарпаття-2022)

Завершилась Всеукраїнська багатопредметна школа в селищі Карачин, що на Закарпатті. Два тижні 75 дітей з різних куточків України вивчали математику та історію, займалися програмуванням. І що, напевно, найважливіше, відпочивали від вибухів та сигналів повітряної тривоги.
Лише здається, що провести такий табір легко. Потрібна була напружена робота багатьох людей, щоб у воєнний час літня школа стала реальністю. Викладачі приїхали до Карачина з Харкова, Ужгорода, Києва, Чернівців. Дуже плідною була допомога співробітників Авторської школи Бойка.
Окрема подяка фонду Nova Ukraine. Якщо б не фінансова допомога з їхнього боку, школа просто не відбулась би.
Наш вибір місця проведення табору виявився просто ідеальним. Карачинський греко-католицький ліцей імені єпископа Олександра Стойки забезпечив хороші умови проживання, їжа була смачною, персонал – дуже доброзичливим. Можна було користуватися спортивними майданчиками, плавати у басейні. Ми сподіваємся, що в Карачині пройде ще не один табір.

Скоро починається новий навчальний рік. Нагадуємо, що викладачі, які організували літню школу в Карачині, пропонують продовжити заняття в дистанційній формі:

1) Добігає кінця набір в дистанційну школу BoikoSuperMath – відділення Авторської Школи Бойка з поглибленим вивченням математики, програмування та англійської мови. Докладніше дізнатися про цей проект можна тут.

2) Продовжується реєстрація до SmartSchool – системи математичних гуртків. В нас є як олімпіадні гуртки, так і групи з поглибленого вивчення складних питань шкільної програми з математики. Подробиці – тут.