Blog

Результати Інтернет-олімпіади з математики 2023/24

Підведено підсумки Інтернет-олімпіади з математики 2023/24 навчального року. Це Всеукраїнська олімпіада дуже високого рівня з дуже сильним складом учасників. Змагання проводяться у трьох паралелях – 9, 10 і 11 класи, хоча кожного року до старшокласників приєднуються і деякі восьмикласники.

Інтернет-олімпіада проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України. У цьому році, як і останні два роки, організацією олімпіади з математики займався Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. До журі ввійшли дуже кваліфіковані спеціалісти з різних міст України – доктори і кандидати наук, заслужені вчителі України, переможці міжнародних і Всеукраїнських математичних олімпіад.

Традиційно інтернет-олімпіада проходить у два етапи. У першому (дистанційному) можуть прийняти участь всі бажаючі. До другого етапу допускають тільки тих, хто краще впорався з завданнями першого етапу.

У цьому році змагання розпочали 762 учня. До участі у фінальному етапі, який проходив 27 грудня, запросили 72 особи. З них переможцями стали 34 найкращих учня (по правилам олімпіади, переможців може бути не більше 50% від кількості учасників другого етапу в кожній паралелі окремо).

Дуже приємно, що серед призерів 11 учнів відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка. Такої кількості призерів немає в жодній школі України.

Перше місце: Галушко Віталій (9math), Баркулов Михайло (10math)

Друге місце: Шмачков Вадим (9math), Спектрова Марина (11math), Гафич Денис (11math)

Третє місце: Гринь Володимир (9math), Пузирьков Олег (9math), Хрущова Лілія (8math), Кутах Матвій (10math), Бородін Олександр (11math), Ібрагімов Ярослав (11math)

А ми ще не згадали дітей, які, хоч і не вчаться у BoikoSuperMath, але відвідують дистанційні математичні гуртки SmartSchool. Шестеро з них стали переможцями. Таким чином, половина призерів – вихованці нашої команди викладачів. З дітьми працювали вчителі BoikoSuperMath Ліфиць Сергій Олександрович, Лисакевич Анастасія Валеріївна, Щербина Олексій Сергійович, Сарапін Роман Вікторович, Кутецький Вадим Ярославович, а також керівники гуртків SmartSchool Нго Шон, Григорій Борисович Філіпповський, Олексій Вікторович Колупаєв, Євгеній Володимирович Афанасьєв.

Зазвичай по троє кращих в кожній паралелі отримують персональні запрошення на заключний етап Всеукраїнської олімпіади з математики. Сподіваємося, що так буде і цього року. Серед цих дев’яти дітей – п’ятеро учнів BoikoSuperMath. Це Галушко Віталій, Шмачков Вадим, Баркулов Михайло, Спектрова Марина і Гафич Денис. Чудовий виступ!

З повними результатами фінального етапу Всеукраїнської олімпіади можна ознайомитися за посиланням.

Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади з математики та їхніх вчителів! Немає сумнівів, що ці перемоги не останні.

Отримати всю інформацію про відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка і записатися на співбесіду можна за посиланням https://mathedu.kh.ua/boikosupermath/ . Реєстрація на дистанційні гуртки SmartSchool – за адресою https://mathedu.kh.ua/smart-school/ .

Важливо! Наша школа і наші гуртки – це не тільки і не стільки олімпіади. Це справжня освіта вищого гатунку. Приходьте вчитися до нас!