Blog

Підсумки олімпіади “Біле воронятко”-2023

Як ми вже неодноразово писали, 23 квітня пройшла олімпіада «Біле Воронятко-2023», яка була організована відділенням BoikoSuperMath Авторської школи Бойка та системою математичних гуртків SmartSchool.

У суботу, 29 квітня, відбулося закриття олімпіади. Спочатку заслужені вчителі України Сергій Ліфиць, Анастасія Лисакевич, Олексій Щербина та неодноразові переможці Міжнародної математичної олімпіади Нго Шон і Роман Сарапін провели розбір задач, а потім оголосили імена призерів. Результати олімпіади можна знайти за посиланням

Як і було обіцяно, на завершення заходу було проведено зустріч вчителів BoikoSuperMath, а також викладачів SmartSchool з батьками дітей. Ми були приємно вражені кількості людей, що приєдналися до конференції, яка тривала дві з половиною години. Жодне питання на залишилось без відповіді. Тепер батьки свідомо зможуть зробити правильний вибір – записати дитину до BoikoSuperMath і SmartSchool.

Нагадуємо, що отримати всю потрібну інформацію і зареєструвати дитину до BoikoSuperMath можна на нашому сайті або за посиланням. Реєстрацію до гуртків SmartSchool на наступний навчальний рік буде оголошено, як завжди, у липні.