Blog

Початок роботи Всеукраїнської літньої багатопредметної школи (Закарпаття-2022)

Першого серпня розпочала роботу Всеукраїнська багатопредметна школа в селі Карачин Закарпатської області. Місце проведення – Карачинський греко-католицький ліцей імені єпископа Олександра Стойки.
Ми запросили взяти участь в роботі табору 75 школярів з різних куточків України. До нас приїхали діти з Харкова, Києва, Львова, Вінниці, Закарпаття. Декілька дітей дісталося Закарпаття з Німмеччини, Польщі та Хорватії. Протягом двох тижнів всі вони будуть займатися математикою, програмуванням, історією.
Заняття з математики проводять заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич, Григорій Борисович Філіпповський, Олексій Сергійович Щербина, неодноразові переможці міжнародних та українських олімпіад різного рівня Роман Сарапін, Євгеній Афанасьєв, Вадим Кутецький та інші.
Програмуванням з дітьми займаються викладачі Ужгородського національного університету доктор технічних наук, професор Олександр Володимирович Міца та постійний лектор Всеукраїнських та міжнародних шкіл з програмування Сергій Дмитрович Вапнічний.
Заняття з історії веде кандидат історичних наук, вчитель BoikoSuperMath Марія Олександрівна Самофалова.
Проведення школи було б неможливо без підтримки некомерційної організації Nova Ukraine. Дякуємо!
У розділі Галерея нашого сайту будуть з’являтися фотографії табору.