Blog

Результати Харківської обласної олімпіади-2024

Оприлюднено результати Харківської обласної олімпіади з математики – III етапу Всеукраїнської олімпіади. Змагання проходили в два тури, 28 січня і 8 лютого. Цього року в обласній олімпіаді взяли участь 256 школярів. На відміну від минулих років, практично всі переможці районних олімпіад, хто бажав спробувати свої сили на більш складних задачах, мали таку можливість.

Призерами обласної олімпіади 2024 року стали 115 учнів. Як і минулого року, більшість з них представляє три навчальних заклади – відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка, Харківський фізико-математичний науковий ліцей №27 і Харківський академічний ліцей №45.
Нам дуже приємно, що 47 з 51 учнів BoikoSuperMath стали переможцями олімпіади. Це означає, що вчителі школи Бойка не помилились, формуючи команду на III етап.

Дипломами першого ступеня нагороджено 14 дітей. З них 12 навчаються у школі Бойка (це більше, ніж 85% від кількості перших місць!), 2 – у ХФМНЛ №27.

Дипломи другого ступеня отримали 35 дітей, і майже половина з них (17) представляють школу Бойка. 7 других місць здобули учні ХФМНЛ №27, 5 – ХАЛ №45. Учні інших шкіл Харківщини вибороли 6 других дипломів.

Учні трьох кращих навчальних закладів отримали дві третини дипломів третього ступеня – 44 з 66. І знову безперечним лідером є BSM. На рахунку наших учнів 18 третіх дипломів (ХФМНЛ №27 – 15, ХАЛ №45 – 11).

Такі досягнення учнів відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка можна пояснити кількома чинниками.

  • По-перше, в нас розумні і мотивовані діти (не випадково ми обрали слоган «BoikoSuperMath – школа для дітей, які бажають навчатися!»).
  • По-друге, в BSM працюють чудові вчителі (одна з наших учениць сказала про це так: «Щоб стати кращим, треба навчатися у кращих!»).
  • І, нарешті, адміністрація Авторської школи Бойка створила все, що можливо в умовах війни, щоб діти повноцінно навчалися (ні про яке «подолання освітніх втрат» у нашій школі мова не йде, оскільки їх немає).
  • Треба додати, що практично усі переможці обласної олімпіади з BoikoSuperMath відвідують SmartSchool – нашу мережу дистанційних математичних гуртків.

Вітаємо всіх без винятку переможців обласної олімпіади з математики і бажаємо їм подальших успіхів!

Персональні вітання учням BSM будуть трохи згодом – нелегко швидко підготувати необхідні матеріали при такій кількості призерів  🙂

Запрошуємо дітей, які хочуть на вищому рівні вивчати математику, програмування, англійську, українську, історію до відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка. Набір на 2024/25 навчальний рік буде оголошено найближчими днями.