Blog

Олімпіада з математики “Наукові старти-2023”

У неділю, 11 червня 2023 року, Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна спільно з математичним відділенням BoikoSuperMath Авторської школи Бойка проводить математичну олімпіаду «Наукові старти» для школярів 4-6 класів.

Початок олімпіади о 10-00. Олімпіаду буде проведено в головному корпусі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна за адресою майдан Свободи, 4 з дотриманням усіх заходів безпеки.

На розв’язання задач школярам 5-х та 6-х класів відводиться по 2 години. Для школярів 4 класу олімпіада пройде у два тури по 45 хвилин кожний з перервою між турами 20 хвилин. Закінчення олімпіади орієнтовно о 12-30.

Взяти участь у математичній олімпіаді «Наукові старти» можуть усі охочі діти відповідного віку, які 11 червня будуть знаходитися в Харкові. Участь в олімпіаді безкоштовна. Кожен школяр повинен мати при собі ручку і чистий зошит у клітинку.

УВАГА! Для участі в олімпіаді необхідна електронна реєстрація:

4 клас         5 клас          6 клас

Реєстрацію відкрито до 8 червня включно. Школярі, які не пройшли реєстрацію, до участі в олімпіаді допущені не будуть.

Урочисте відкриття не заплановано. Діти мають відразу проходити до своїх аудиторій. Розподіл по аудиторіях та інша необхідна інформація буде розміщена на сайті олімпіади, а також на  сайтах https://mathedu.kh.ua/ та http://cdo.univer.kharkov.ua/  не пізніше 10 червня.

Батьки учасників під час проведення олімпіади зможуть поспілкуватися з представниками Малого каразінського університету та Авторської школи Бойка. Аудиторія та час зустрічі будуть вказані 10 червня.

Нагородження переможців заплановане на 18 червня. Початок — 10-00.

Оргкомітет