Blog

Олімпіада з математики “Наукові старти-2024”

У неділю, 31 березня 2024 року, Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна за підтримки Авторської школи Бойка проводить відкриту математичну олімпіаду  для школярів 4-6 класів «Наукові старти».

Олімпіада буде проходити у дистанційному форматі. Для її якісного проведення та дотримання принципу академічної доброчесності необхідно, щоб кожний учасник мав доступ до мережі Інтернет з можливістю підключитися до Zoom-конференції та змогу ввімкнути відеокамеру і мікрофон для організації відеоспостереження протягом виконання завдань.

Початок олімпіади о 10-00 (за Київським часом). На розв’язання задач школярам      5-х та 6-х класів відводиться по 2 години. Для школярів 4 класу олімпіада пройде у два тури по 45 хвилин кожний з перервою між турами 20 хвилин. Закінчення олімпіади орієнтовно о 12-30.

Ми запрошуємо взяти участь в олімпіаді всіх бажаючих. Участь в олімпіаді безкоштовна.

За результатами олімпіади буде сформована команда Харківської області (5 та 6 класи) для участі у Всеукраїнській олімпіаді для школярів 5-7 класів, яку проводить Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Вся необхідна інформація про олімпіаду «Наукові старти» буде з’являтися на сайті:  https://sites.google.com/view/scientific-starts-2024.    

Контактна електронна пошта: naukovistarti@gmail.com.

 

УВАГА! Для того, щоб взяти участь в олімпіаді, необхідно зареєструватися не пізніше 28 березня  (до 21-00) за посиланнями

4 клас: https://forms.gle/UWmGkATuTxirMNj96

5 клас: https://forms.gle/jxKjfu74noz5VtGh8

6 клас: https://forms.gle/WdAuGT5DnYyShvxS6

Не пізніше 30 березня на електронну пошту, вказану при реєстрації,  надійде лист з детальними інструкціями.

Розбір задач та вшанування переможців олімпіади заплановане на 7 квітня.    Початок — 10-00 (за Київським часом).

На переможців чекають цінні та приємні призи.