Blog

Олімпіада для 4-7 класів “Біле воронятко”

Більшість дітей у неділю не відлипають від своїх смартфонів. Але є ті, хто не схожий на більшість. Вони у вільний час із задоволенням розв’язують математичні задачі. Їх часто називають «білими воронами». Авторська Школа Бойка (відділення BoikoSuperMath) та мережа дистанційних гуртків SmartSchool запрошує тих білих ворон, які навчаються у 4-7 класах (мабуть, точніше назвати їх воронятками), у неділю, 23 квітня, взяти участь у математичній олімпіаді.

Ми запрошуємо всіх бажаючих. Участь в олімпіаді безкоштовна.

Початок олімпіади – 10-00. Час на виконання завдань:

4 клас – дві частини по 45 хв. із перервою 20 хв.

5 клас – 2 год.

6 клас – 2 год.

7 клас – 3 год.

Олімпіада буде проходити у дистанційному форматі. Для її якісного проведення та дотримання принципу академічної доброчесності необхідно, щоб кожний учасник мав доступ до мережі Інтернет з можливістю підключитися до Zoom-конференції та змогу ввімкнути відеокамеру і мікрофон для організації відеоспостереження протягом виконання завдань.

            УВАГА! Для того, щоб взяти участь в олімпіаді, необхідно зареєструватися не пізніше 19 квітня  (до 21-00) за посиланнями

4 клас   5 клас   6 клас   7 клас

21 квітня на електронну пошту, вказану при реєстрації,  надійде лист з детальними інструкціями.

Під час олімпіади плануються зустрічі у Zoom батьків дітей з вчителями BoikoSuperMath і викладачами дистанційних математичних гуртків SmartSchool.  Ми розповімо про нашу найкрутішу математичну школу і найкрутіші математичні гуртки 😊.

Результати олімпіади будуть враховуватись при вступі до математичного відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка.