Blog

Набір у BoikoSuperMath триває

Продовжується набір у BoikoSuperMath – новостворене відділення Авторської школи Бойка, найбільшої приватної школи України.

BoikoSuperMath – це школа з поглибленим вивченням математики, основ програмування та англійської мови. У 2022-2023 навчальному році уроки відбуватимуться у дистанційній формі, що дозволить здобути якісну освіту дітям, які перебувають зараз у різних регіонах України та за кордоном. За всіх недоліків дистанційного навчання ми не бачимо зараз інших реальних можливостей.

Школа Бойка – приватна школа. І навчання в ній не безкоштовне. У  BoikoSuperMath оплата складає 32000 грн. на рік. Це немало, хоча й значно менше, ніж у більшості приватних шкіл.  Тим приємніше нам повідомити, що завдяки допомозі некомерційної організації Nova Ukraine https://novaukraine.org/ у нас з’явилася можливість надавати знижки від 30% до 70% на навчання дітям, які добре навчаються, а їхні батьки потребують допомоги. Більшість цих знижок буде надана за результатами I семестру.

Уроки математики у BoikoSuperMath вестимуть заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич та Олексій Сергійович Щербина, які підготували десятки переможців міжнародних та сотні призерів Всеукраїнських математичних олімпіад. У всіх класах уроки математики проходитимуть за програмою, розробленою С.А.Ліфіцем.

Уроки з основ програмування у BoikoSuperMath вестимуть доктор технічних наук, голова журі IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики Олександр Володимирович Міца та член журі Всеукраїнського турніру юних інформатиків, постійний лектор Всеукраїнських та міжнародних шкіл з програмування Сергій Дмитрович Вапнічний.

Докладніше про проект можна прочитати, перейшовши за посиланням. Там же ви зможете записати свою дитину на навчання з 5-го до 11-го класу. Радимо поквапитися – вже зареєструвалося 230 дітей.

Усім, хто зареєструвався, ми пропонуємо написати контрольну роботу. Якщо дитина не може вирішити хоча б половину завдань, то вчитись у нас їй буде важко, і ми пропонуємо подумати про вступ до іншої школи.

Якщо ж дитина впоралася з роботою, ми пропонуємо записатися на співбесіду. Там ми перевіряємо, наскільки дитина писала контрольну роботу самостійно, пропонуємо вирішити якесь завдання онлайн, розповідаємо батькам докладно про наш проект, попереджаємо, що рівень вимог у нас дуже високий. Беремо не всіх.

У BoikoSuperMath поки що немає окремого логотипу. Тож діти пропонують свої варіанти. Сьогодні ви можете познайомитись з лого, запропонованим учнем 11 класу Михайлом Прокутіним.