Blog

Математична олімпіада “Біле воронятко” (повідомлення друге)

Трохи більше, ніж тиждень тому, ми оголосили про початок реєстрації на дистанційну математичну олімпіаду «Біле Воронятко» для школярів 4-7 класів , яку збираємось провести 23 квітня. Вже зареєструвалося 116 дітей. Чесно кажучи, ми не очікували такої активності. І дуже раді, що олімпіада викликала такий інтерес.

Але труднощі, причому дуже несподівані, почалися одразу. Не встигла об’ява про олімпіаду з’явитися в інтернеті, як серед організаторів виникла суперечка, як правильно має звучати назва – «Біле Воронятко» або «Біле Вороненятко». Думки розділилися. І тільки після численних консультацій з філологами ми з’ясували, що можна казати і так, і так. Ми вирішили, що краще звучить «Біле Воронятко». Таким чином, олімпіада отримала остаточну назву.

Із самого початку ми розуміли, що олімпіаді потрібен логотип. І в першому інформаційному повідомленні, звісно, була біла ворона. Але якась дуже сумна. Не подобалася вона нам. Наш воронятко мав бути бадьорим, впевненим у собі. Ми попросили професійного художника, батька двох наших дітей із BoikoSuperMath, Ігоря Осипова, зробити новий логотип. Не минуло й одного дня, як потрібний нам персонаж побачив світ. Знайомтеся, «Біле Воронятко – 2023».

Нагадуємо, що для того, щоб взяти участь в олімпіаді, необхідно не пізніше 19 квітня  (до 21-00) зареєструватися за посиланнями

4 клас 

5 клас 

6 клас 

7 клас 

Результати олімпіади будуть враховуватись при вступі до математичного відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка. Набор до нашої школи на 2023/24 навчальний рік вже почався.