Blog

Математична олімпіада “Біле воронятко”-2023 відбулася

Математична олімпіада «Біле Воронятко» відбулася! У неділю, 23 квітня, всі охочі діти, які навчаються у 4-7 класах, мали змогу розв’язати цікаві задачі, перебуваючи вдома і не наражаючи себе на небезпеку.

Олімпіаду започаткували Авторська школа Бойка (відділення BoikoSuperMath) і мережа математичних гуртків SmartSchool. Організатори дуже вдячні всім, хто запропонував свою допомогу у проведенні олімпіади. Це і викладачі школи Бойка, і учні старших класів BoikoSuperMath, і наші випускники – студенти провідних університетів не тільки України, але і Європи.

Оскільки ніхто не примушував дітей брати участь у олімпіаді, то до нас дійшли тільки ті, хто насправді любить математику. Журі дуже задоволено рівнем більшості робіт. Звісно, це дитячі роботи, з великою кількістю помилок. Але ми побачили, що діти вміють думати. А знання прийдуть. Особливо, якщо дитина поступить до BoikoSuperMath і буде відвідувати гуртки SmartSchool.

Але Біле Воронятко ще не полетіло відпочивати до наступного року. У суботу, 29 квітня, о 14-00 буде проведено розбір задач і оголошено прізвища переможців. Втім, результати вже є на сайті олімпіади. Там же знаходяться посилання на Zoom-конференції, де пройдуть зустрічі з дітьми.

А о 15-00 ми чекаємо батьків дітей, яких цікавить школа BoikoSuperMath і гуртки SmartSchool. Посилання на конференцію теж є на сайті олімпіади.