Blog

Математическая олимпиада “Научные старты”

12 вересня 2021 року Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна проводить математичну олімпіаду «Наукові старти» для школярів 4-5 класів.

Початок олімпіади о 14-00.

Олімпіада відбудеться в головному корпусі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна за адресою: майдан Свободи, 4.

На розв’язання задач школярам 5-х класів відводиться 2 години. Для школярів 4 класу олімпіада пройде у два тури по 45 хвилин кожний з перервою між турами 20 хвилин. Закінчення олімпіади орієнтовно о 16-00.

Взяти участь у математичній олімпіаді «Наукові старти» можуть усі охочі. Участь в олімпіаді безкоштовна. Кожен школяр повинен мати при собі маску, ручку і чистий зошит у клітинку.

УВАГА! Для участі в олімпіаді необхідна електронна реєстрація: 4 клас, 5 клас. Реєстрацію відкрито до 9 вересня включно. Школярі, які не пройшли реєстрацію, до участі в олімпіаді допущені не будуть.

Під час проведення олімпіади будуть вжиті всі протиепідеміологічні заходи. До олімпіади не будуть допущені учасники із симптомами респіраторних захворювань: кашель, нежить, підвищена температура.

Урочисте відкриття та жодні спільні заходи для дітей не заплановані. Діти мають відразу проходити до своїх аудиторій. Розподіл по аудиторіях та інша необхідна інформація буде розміщена на сайтах https://mathedu.kh.ua/ та http://cdo.univer.kharkov.ua/ 10 вересня.

Батьки учасників під час проведення олімпіади зможуть поспілкуватися з викладачами Малого каразінського університету. Місце та час зустрічі будуть вказані 10 вересня.

Нагородження переможців заплановане на 19 вересня. Початок — 14-00.

УВАГА! Олімпіаду “Наукові старти” для учнів 6-8 класів буде проведено у березні-квітні 2022 року. 

                                                                                                                                                Оргкомітет