Blog

Літня математична школа в Болгарії (Кітен-2022)

Незважаючи на війну, треба робити свою справу. Діти ростуть, і їх треба вчити та розвивати.
Зараз ми дуже інтенсивно працюємо над проектом BoikoSuperMath – дистанційної математичної школи при Авторській школі Бойка. Ми набрали вже понад 100 дітей, а потік охочих не закінчується. Як завжди, подробиці на нашому сайті.
За кілька днів почне працювати літня математична школа в Ужгороді для дітей, які зараз знаходяться в Закарпатті. Нас попросили допомогти у її проведенні, і ми, звісно, погодилися.
А вже першого серпня стартує Всеукраїнська літня багатопредметна школа у селі Карачин на Закарпатті. Ми запросили 75 дітей. Протягом двох тижнів вони займатимуться математикою, програмуванням та слухатимуть лекції зі світової історії.
Незважаючи на такий щільний графік, ми знайшли час для проведення ще однієї літньої школи. З 29 червня по 13 липня ми з 35 дітьми з Харкова та Ужгорода відпочивали та займалися математикою у Болгарії. Заняття, чесно кажучи, були не надто інтенсивними. Ми хотіли, щоб наші діти нарешті зустрілися один з одним і хоча б два тижні не думали про війну. Здається, у нас вийшло. Додаємо фотозвіт про поїздку до Болгарії.