Зимова багатопредметна школа “Закарпаття 22/23”

Зимова багатопредметна школа “Закарпаття 22/23”

Незважаючи на війну, на зимових канікулах ми плануємо проведення на Закарпатті табору для школярів. Головні напрямки занять – математика та програмування. Бажаючі також зможуть відвідувати заняття з історії та літературні читання.

Організатори школи: відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка, система дистанційних математичних гуртків SmartSchool, Ужгородський національний університет.

Місце проведення: Закарпатська обл., Берегівський район, село Карачин, Карачинський греко-католицький ліцей імені єпископа Олександра Стойки. Проживатимуть діти у красивому триповерховому корпусі, у кімнатах по 4 особи. У приміщенні завжди є світло (працює свій генератор). На території є басейн, спортивний зал. Є можливість при необхідності звернутися до лікаря.

Терміни проведення.  Можна обрати одну з двох можливостей:

1)     Заїзд – 27 грудня 2022 року, від’їзд – 09 січня 2023 року. Новий рік зустрічаємо разом, а до того проводимо заняття і відпочиваємо.

2)     Заїзд – 02 січня, від’їзд – 09 січня 2023 року. У цей період плануємо інтенсивні заняття.

Взяти участь у роботі Всеукраїнської зимової багатопредметної школи запрошуються діти, які зараз навчаються у 7-10 класах та захоплюються математикою та програмуванням. Ми запрошуємо також дітей із класів 5math і 6math відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка.

Вчити дітей і доглядати за ними в таборі будуть переважно викладачі відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка.

Заняття з математики будуть вести Заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич, Олексій Сергійович Щербина, які підготували десятки переможців міжнародних та сотні призерів Всеукраїнських математичних олімпіад, дворазовий переможець Міжнародної математичної олімпіади Роман Вікторович Сарапін, а також викладачі SmartSchool, неодноразові переможці українських олімпіад різного рівня Євгеній Володимирович Афанасьєв, Вадим Ярославович Кутецький та інші.

Програмуванням з дітьми займатимуться доктор технічних наук Олександр Володимирович Міца та постійний лектор Всеукраїнських та міжнародних шкіл з програмування Сергій Дмитрович Вапнічний.

Заняття з історії вестиме кандидат історичних наук Марія Олександрівна Самофалова.

Літературні читання та вечори поезії проведе автор багатьох книг і статей з літературознавства Наум Аронович Резниченко.

Ми плануємо проводити щоденно мінімум по 3 пари (кожна по 1,5 години). Обов’язково будуть домашні завдання. Тому їхати в табір має сенс лише тим, хто хоче на зимових канікулах серйозно займатися математикою та програмуванням. Легко не буде. Але, звісно, ​​залишиться час і на відпочинок.

Фінансові умови. На жаль, нам не вдалося під час війни знайти спонсорів, які б фінансово підтримали проведення табору. Тому усі витрати мають бути покриті за рахунок організаційного внеску, який за кожного учасника становить:

Зміна з 27.12 по 09.01 – 13000 грн.

Зміна з 02.01 по 09.01 – 8000 грн.

Ця сума включає витрати на проживання та харчування учасників, організацію табору та проведення занять. Оплата можлива лише після підтвердження зарахування до школи. Якщо до початку школи ми отримаємо фінансову підтримку, величина організаційного внеску буде зменшена.

Щоб стати учасником зимової багатопредметної школи, необхідно зареєструватися за посиланням не пізніше 11 грудня 2022 року. Кожну заявку буде розглянуто окремо. Оргкомітет повідомить про своє рішення не пізніше 15 грудня.

                   

Оргкомітет

Контакти:

e-mail: mathedu.mail@gmail.com

Viber, telegram: +380664408736, Ліфиць Сергій Олександрович

Viber, telegram: +380984023730, Лисакевич Анастасія Валеріївна