Blog

Закарпаття-2023. Всеукраїнська літня багатопредметна школа

Всеукраїнська літня багатопредметна школа (математика+ програмування), як і минулого року, пройде у серпні на Закарпатті. 

Організатори школи: відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка, мережа дистанційних математичних гуртків SmartSchool, Ужгородський національний університет. Школа пройде за фінансової підтримки некомерційної організації Razom for Ukraine. 

Цього року школа пройде у дві зміни: 

I зміна: з 4 по 12 серпня. На цю зміну запрошуються діти, які у 2023 році закінчують 4-6 класи і з вересня будуть вчитися у відділенні BoikoSuperMath Авторської школи Бойка. 

II зміна: з 12 по 25 серпня. На цю зміну ми запрошуємо всіх дітей, які у 2023 році закінчують 7-10 класи та захоплюються математикою і програмуванням. 3

Місце проведення: Закарпатська обл., Берегівський район, село Карачин, Карачинський греко-католицький ліцей імені єпископа Олександра Стойки. Проживатимуть діти у красивому двоповерховому корпусі, у кімнатах по 3-4 особи. На території є басейн, критий спортивний зал та відкрита спортивна площадка. В цьому ліцеї у минулому році нами було проведено літню та зимову школу, в яких навчалося близько 140 дітей.

Вести заняття з математики будуть Заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич, Григорій Борисович Філіпповський, Олексій Сергійович Щербина, які підготували десятки переможців міжнародних та сотні призерів Всеукраїнських математичних олімпіад. Заняття також проводитимуть студенти та випускники Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна – неодноразові переможці міжнародних та українських олімпіад різного рівня.

Програмуванням з дітьми займатимуться доктор технічних наук, професор Олександр Володимирович Міца та постійний лектор Всеукраїнських та міжнародних шкіл з програмування Сергій Дмитрович Вапнічний. 

Для бажаючих буде організовано заняття з історії. Їх вестиме кандидат історичних наук, вчитель BoikoSuperMath Марія Олександрівна Самофалова. 

Ми плануємо проводити щоденно по 3 пари (кожна по 1,5 години). Обов’язково будуть домашні завдання. Тому їхати в табір має сенс лише тим, хто хоче влітку серйозно займатися математикою та програмуванням. Легко не буде. Але, звісно, ​​залишиться час і на відпочинок. Зокрема, ми плануємо організувати екскурсії у мальовничі куточки Закарпаття. 

Щоб стати учасником Літньої багатопредметної школи, необхідно не пізніше 15 червня 2023 року зареєструватися за посиланням

Кожну заявку буде розглянуто окремо, після чого оргкомітет повідомить про своє рішення. 

Фінансові умови. Більшу частину витрат на проведення табору взяла на себе некомерційна організація Razom for Ukraine. Тому організаційний внесок за кожного учасника становить лише

I зміна: 2500 грн.

II зміна: 3500 грн.

 Ця сума включає витрати на проживання та харчування учасників, організацію школи та проведення занять. Оплата можлива лише після підтвердження зарахування до школи.

Інформація про Всеукраїнську літню багатопредметну школу та інші заходи, які ми проводимо, буде постійно з’являтися на нашому сайті.

Оргкомітет

Контакти:

e-mail: mathedu.mail@gmail.com

Viber, telegram: +380664408736, Ліфиць Сергій Олександрович

Viber, telegram: +380984023730, Лисакевич Анастасія Валеріївна