Blog

Всеукраїнська інтернет-олімпіада з математики 2022-23

6 січня 2023 року відбувся фінальний етап Всеукраїнської інтернет-олімпіади з математики. Другий рік поспіль цю олімпіаду проводить Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна. Згідно з положенням про Всеукраїнську інтернет-олімпіаду, до змагання запрошуються школярі, які навчаються у 9, 10 або 11 класах. Для того, щоб прийняти участь у фінальному етапі, треба було добре впоратися з задачами дистанційного туру, який діти писали самостійно. Обманювати не було жодного сенсу, бо у фіналі все стане зрозуміло.

Головна мета заходу – визначити кращих учнів України, які отримають персональні запрошення на IV (заключний) етап Всеукраїнської олімпіади з математики поза квотою своїх областей. Зазвичай таке право отримують по три кращих учня у кожній із паралелей, всього 9 школярів. Цього року серед цих дев’ятьох – семеро харків’ян та двоє киян. Нам дуже приємно, що п’ятеро учнів відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка вибороли такі персональні запрошення. Це дев’ятикласники Матвій Кутах і Лев Кекало, десятикласники Марина Спектрова і Денис Гафич та одинадцятикласниця Ксенія Дроздова.

Усього дипломи призерів отримали 26 школярів з 54 учасників олімпіади.  Семеро переможців навчаються у BoikoSuperMath, а ще семеро відвідують заняття у мережі дистанційних математичних гуртків SmartSchool. Їх імена можна знайти у розділі Досягнення.  Пишаємося!

Умови задач та повні протоколи Всеукраїнської інтернет-олімпіади дивіться на сайті.