Blog

Всеукраїнська олімпіада з математики-2024, Ужгород

На минулому тижні в Ужгороді проходив IV (заключний) етап Всеукраїнської математичної олімпіади. До Закарпаття приїхало 159 дітей з усіх регіонів України, крім Криму і Херсонської області.

Кількість учасників від кожної області визначається результатами виступу на олімпіадах минулих років, а також підсумками Всеукраїнської інтернет-олімпіади цього навчального року. Тому дві найбільші команди (по 17 школярів) привезли до Ужгороду Харківська область і місто Київ.

До команди Харківської області увійшло 16 учнів Авторської школи Бойка (відділення BoikoSuperMath) і один учень ХФМНЛ №27. І всі стали призерами олімпіади.

Дипломи I ступеня отримали:

Акчуріна Міланья (8 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Шмачков Вадим (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Кекало Лев (10 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Спектрова Марина (11 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)

Дипломи II ступеня отримали:

Хрущова Лілія (8 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Китайгора Софія (8 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Галушко Віталій (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Мирошник Віра (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Гринь Володимир (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Пузирьков Олег (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Балан Дарія (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Ковнацький Валерій (10 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Кіт Олег (10 клас, ХФМНЛ №27)
Баркулов Михайло (10 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ, виступав за 11 клас)
Гафич Денис (11 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)

Дипломи III ступеня отримали:

Конохов Ілля (9 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)
Салов Антон (11 клас, відділення BoikoSuperMath АШБ)

Команда Харківської області посіла перше місце в неофіційному командному заліку, з великим відривом випередивши команду Києва. Вітаємо переможців!

Такий успіх був би неможливим без роботи вчителів і керівників гуртків (всі переможці, що навчаються в школі Бойка, відвідують гуртки SmartSchool). До олімпіади наших дітей готували заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич, Олексій Сергійович Щербина, Григорій Борисович Філіпповський, неодноразові переможці міжнародних і всеукраїнських олімпіад Роман Вікторович Сарапін, Нго Нгок Тхай Шон, Олексій Вікторович Колупаєв, Євгеній Володимирович Афанасьєв, Вадим Ярославович Кутецький та інші.

Марина Спектрова, Михайло Баркулов і Денис Гафич отримали право прийняти участь у відборі на Міжнародну математичну олімпіаду (IMO). Бажаємо їм успіху!

Звертаємось до батьків школярів. Якщо ви хочете, щоб ваші діти перемагали на математичних олімпіадах, записуйте їх до відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка та до мережі гуртків SmartSchool. Всю потрібну інформацію можна знайти на нашому сайті.