Blog

Всеукраїнська літня багатопредметна школа (Закарпаття, серпень 2022)

Вже кілька років у серпні ми проводимо Харківську літню математичну школу для дітей з усієї України. Через війну цього року провести її поблизу Харкова, на жаль, неможливо. Але ми знайшли вихід – школа відбудеться на Закарпатті.

У цьому році школа стала багатопредметною. Крім математики, діти займатимуться програмуванням. Бажаючі також зможуть відвідувати заняття з історії.

Організатори школи: відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка, система дистанційних математичних гуртків SmartSchool, Ужгородський національний університет. Школа пройде за фінансової підтримки некомерційної організації Nova Ukraine.

Термін проведення: з 1 по 14 серпня 2022 року.

Місце проведення: Закарпатська обл., Виноградівський район, село Карачин, Карачинський греко-католицький ліцей імені єпископа Олександра Стойки. Проживатимуть діти у красивому двоповерховому корпусі, у кімнатах по 4 особи. На території є басейн, спортивний зал. У таборі постійно перебуватиме медичний працівник.

Взяти участь у роботі Всеукраїнської літньої багатопредметної школи запрошуються діти, які у 2022 році закінчили 7-10 класи та захоплюються математикою та програмуванням. Ми запрошуємо також дітей, які закінчили 4-6 класи та наступного року навчатимуться у дистанційній школі BoikoSuperMath.

Вести заняття з математики будуть Заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич, Григорій Борисович Філіпповський, Олексій Сергійович Щербина, які підготували десятки переможців міжнародних та сотні призерів Всеукраїнських математичних олімпіад. Заняття також вестимуть студенти Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна – неодноразові переможці міжнародних та українських олімпіад різного рівня.

Програмуванням з дітьми займатимуться доктор технічних наук, голова журі IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики Олександр Володимирович Міца та член журі Всеукраїнського турніру юних інформатиків, постійний лектор Всеукраїнських та міжнародних шкіл з програмування Сергій Дмитрович Вапнічний.

Заняття з історії вестиме кандидат історичних наук, вчитель BoikoSuperMath Марія Олександрівна Самофалова.

Ми плануємо проводити щоденно по 3 пари (кожна по 1,5 години). Обов’язково будуть домашні завдання. Тому їхати в табір має сенс лише тим, хто хоче влітку серйозно займатися математикою та програмуванням. Легко не буде. Але, звісно, ​​залишиться час і на відпочинок.

Щоб стати учасником Літньої багатопредметної школи, необхідно зареєструватися за посиланням не пізніше 14 липня 2022 року. Кожну заявку буде розглянуто окремо, після чого оргкомітет повідомить про своє рішення.

Фінансові умови. Завдяки підтримці некомерційної організації Nova Ukraine, організаційний внесок за кожного учасника становить лише 2500 грн. Ця сума включає витрати на проживання та харчування учасників, організацію школи та проведення занять. Оплата можлива лише після підтвердження зарахування до школи.

Інформація про Всеукраїнську літню багатопредметну школу та інші заходи, які ми проводимо, буде постійно з’являтися на нашому сайті.

   Оргкомітет

Контакти:

e-mail: boikosupermath@gmail.com

Viber, telegram: +380664408736, Ліфиць Сергій Олександрович

Viber, telegram: +380984023730, Лисакевич Анастасія Валеріївна