Blog

Весняна багатопредметна школа “Закарпаття 2024”

На початку травня у Закарпатті буде проведено Весняну багатопредметну школу для дітей 5-10 класів. Протягом 12 днів діти будуть займатися математикою, вивчати основи програмування, історію України. Ми планується багато уваги приділити також оздоровленню дітей, їх фізичному розвитку, психологічній реабілітації.

Організатори школи: відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка, мережа дистанційних математичних гуртків SmartSchool, Ужгородський національний університет. Школа пройде за фінансової підтримки некомерційної організації Nova Ukraine.

Місце проведення: Закарпатська обл., селище Лісарня Мукачівського району Закарпатської області, база відпочинку «Білочка», 23 км від міста Мукачеве, в лісовій зоні на березі гірської річки. Проживатимуть діти у двоповерховому  корпусі, у кімнатах з усіма зручностями по 3-4 особи.

Терміни проведення:  заїзд – 30 квітня, від’їзд – 11 травня 2024 року.

Взяти участь у роботі Весняної багатопредметної школи ми пропонуємо дітям, які зараз навчаються у 5-10 класах і захоплюються математикою (обов’язково!) та програмуванням.

Вчити дітей і доглядати за ними в таборі будуть переважно вчителі відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка і викладачі мережі дистанційних математичних гуртків SmartSchool.

Заняття з математики будуть вести Заслужені вчителі України Сергій Олександрович Ліфиць, Анастасія Валеріївна Лисакевич, Олексій Сергійович Щербина, які підготували десятки переможців міжнародних та сотні призерів Всеукраїнських математичних олімпіад, дворазовий переможець Міжнародної математичної олімпіади Роман Вікторович Сарапін, а також викладачі SmartSchool, неодноразові переможці різноманітних математичних олімпіад Вадим Ярославович Кутецький, Катерина Юріївна Сморцова, Єлизавета Валеріївна Лисакевич та інші.

Програмуванням з дітьми займатимуться доктор технічних наук Олександр Володимирович Міца та постійний лектор Всеукраїнських шкіл з програмування Сергій Дмитрович Вапнічний.

Заняття з історії вестиме кандидат історичних наук Марія Олександрівна Самофалова.

Фінансові умови. Значну частину витрат на проведення табору взяла на себе некомерційна організація Nova Ukraine. Тому організаційний внесок становить лише 3900 грн. Ця сума включає витрати на проживання та харчування учасників, організацію табору та проведення занять. Оплата можлива лише після підтвердження зарахування до школи.  

Щоб стати учасником весняної багатопредметної школи, необхідно зареєструватися за посиланням  до 31 березня 2024 року. Кожну заявку буде розглянуто окремо. Оргкомітет повідомить про своє рішення не пізніше 2 квітня.

Інформація про Весняну багатопредметну школу та інші заходи, які ми проводимо, буде постійно з’являтися на нашому сайті.

Оргкомітет

Контакти:

e-mail: mathedu.mail@gmail.com

Viber, telegram: +380664408736, Ліфиць Сергій Олександрович

Viber, telegram: +380984023730, Лисакевич Анастасія Валеріївна