Запитання та відповіді

Тут ми розміщуємо відповіді на найпоширеніші запитання, які виникають у батьків наших абітурієнтів

Питання: В якій формі буде проходити навчання – офлайн чи онлайн?

Відповідь: У 2023/24 навчальному році заняття в BoikoSuperMath спочатку будуть проходити дистанційно. Після стабілізації ситуації в Україні планується перехід на змішаний формат, при якому частина дітей відвідує заняття в школі, а інші займаються дистанційно. Технічні можливості для цього є.

Питання: Чи можна поєднувати навчання у BoikoSuperMath із навчанням в іншій українській школі?

Відповідь: BoikoSuperMath – повноцінна школа, по закінченні якої видається документ про середню освіту державного зразка. Вчитися у BoikoSuperMath і одночасно в іншій українській школі не можна.

Питання: Моя дитина зараз знаходиться за кордоном і вимушена відвідувати місцеву школу. Чи зможе вона вчитися в BoikoSuperMath?

Відповідь: Усі заняття в BoikoSuperMath відбуваються у першій половині дня. Але ми ведемо запис усіх уроків. Тому, при бажанні, можна розібратися в матеріалі, переглядаючи відео. Минулого року декілька десятків дітей, які знаходилися в різних країнах Європи, Канаді, Сполучених Штатах Америки, успішно впоралися з цією задачею. Також ми можемо зарахувати оцінки по деяким предметам, отримані дитиною в закордонній школі (це не стосується математики, програмування, української, історії України).

Питання: Ми знаємо, що в BoikoSuperMath потужні математика, програмування, англійська. А як що до інших предметів?

Відповідь: В нашій школі чудові вчителі з усіх предметів. Тому діти і батьки можуть бути спокійними: якщо дитина закінчила BoikoSuperMath, на вступних іспитах до університету проблем не буде.

Ми хочемо, щоб наші випускники були гармонійно розвитими людьми. Тому з п’ятого класу в програмі є, наприклад, такий предмет, як історія культури. В наступному році плануємо проводити психологічні заняття з дітьми для того, щоб адаптувати їх до дорослого життя.

Питання: Ми знаємо, що в BoikoSuperMath будуть досить великі домашні завдання. А чи залишиться час на щось інше (спорт, музика, танці, …)?

Відповідь: Звісно, залишиться. Ми виходимо з переконання, що школа – це головне у житті наших учнів. Але повинно знайтись місце і для іншого. Серед наших учнів є переможці спортивних змагань різного рівня, лауреати мистецьких конкурсів. Вільного часу практично немає тільки у тих дітей, які готуються до олімпіад з математики і інформатики найвищого рівня. Але це стосується невеликої кількості старшокласників.

Питання: Нам у вашій школі все подобається, але вартість навчання для нашої сім’ї занадто велика. Як бути?

Відповідь: Вартість навчання в BoikoSuperMath у 2023/24 навчальному році складає 4900 грн. на місяць. Це значно менше ніж у більшості приватних шкіл України. Слід також відмітити, що якщо дитина навчається в BoikoSuperMath, нема потреби витрачати гроші на репетиторів з математики, англійської, української. А це дуже велика економія 😊.

Крім того, Авторська Школа Бойка готова призначати учням BoikoSuperMath стипендію у розмірі до 80% від вартості навчання в залежності від успіхів учня і потреб сім’ї (принцип merit based and need based). Керівництво Авторської Школи Бойка вважає, що здібні діти, які дійсно хочуть навчатися, повинні мати таку можливість. Тому кінцева вартість навчання є результатом домовленості між адміністрацією АШБ і батьками.