Blog

Підсумки весняної багатопредметної школи “Закарпаття-2024”

Закінчила роботу Весняна багатопредметна школа, яку організували математичне відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка та мережа дистанційних математичних гуртків SmartSchool.

До табору приїхало 80 дітей з різних куточків України, а також з Австрії, Німеччини, Чорногорії, Болгарії. Діти займалися математикою, програмуванням, історією, опановували інформаційно-комунікаційні технології і, звісно, просто відпочивали, спілкувалися з друзями. Багато хто приїхав із міст, які постійно обстрілюються. 12 днів далеко від війни, у безпеці – це той мінімум, який ми могли їм забезпечити.

Проходила школа у Закарпатті, неподалік від Мукачева, на базі відпочинку «Білочка». Ми перший раз привезли сюди дітей, і враження тільки позитивні. Комфортні умови проживання, смачна їжа, гарні умови для спортивних ігор, мальовнича місцевість, розумні ціни. Сподіваємось, що приїхали сюди не в останнє.

Більшість викладачів, які працювали в таборі, – вчителі відділення BoikoSuperMath Авторської школи Бойка. І вони зробили все можливе, щоб діти отримали задоволення. Як наслідок кілька дітей прийняло рішення продовжити свою освіту в BoikoSuperMath, а хтось сказав, що обов’язково запишеться до гуртків SmartSchool (уся необхідна інформація на нашому сайті).

Проведення табору було б неможливим без фінансової підтримки. Благодійна організація Nova Ukraine взяла на себе левову частину витрат. Тому для батьків вартість перебування їхніх дітей у таборі була мінімальною. Ми дуже вдячні Nova Ukraine і всім донорам, які знайшли можливість допомогти проєкту.

І кілька слів про плани на майбутнє. Вже в серпні ми плануємо провести вже традиційну Літню школу в Закарпатті. Реєстрацію буде оголошено наприкінці травня. Чекаємо на нові зустрічі!

Фотографії з табору можна знайти у галереї.